SUA: Procesul împotriva teroriștilor din 11 septembrie va începe în 2021

Procesul împotriva teroriștilor din 11 septembrie va începe în 2021

Procesul împotriva lui Khalid Shaikh Mohammed și a altor patru bărbați, acuzați de organizarea atacurilor din 11 septembrie 2001 și care au ucis 2.976 de persoane, va începe pe 11 ianuarie 2021. Potrivit New York Times, un judecător militar a decis data exactă a procesuluk. Procesul va avea loc la baza militară din Guantanamo, unde sunt închiși acuzații.

Uraganul Dorian: Trump a declarat stare de urgență pentru Florida

De Marius Oprea

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.