SUA, Pompeo: „Covid-19 a fost creat într-un laborator din Wuhan. Avem dovezi”

Secretarul de stat al SUA, Mike Pompeo, a declarat că există „ o cantitate semnificativă de  dovezi ” care să demonstreze că pandemia coronavirusului își are originea într-un laborator din Wuhan, China: „ Avem dovezi uriașe care indică acest lucru și de unde a început totul ” , a declarat el pentru postul de televiziune ABC. Atunci, Pompeo a criticat cu grijă manipularea de la Beijing a urgenței, însă a refuzat să spună dacă a crezut că Covid-19 a fost eliberat intenționat de laboratorul în cauză.

Virus, așa lucrau oamenii de știință în laboratorul Wuhan | FOTO

” Pot spune doar că există o cantitate semnificativă de dovezi care indică faptul că virusul provine dintr-un laborator de la Wuhan “, a spus secretarul de stat în timpul interviului. Acuzând China de a ține ascunse aceste dovezi, a adăugat: „ Am văzut declarațiile și informațiile. Și nu am niciun motiv să cred că au greșit ”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.