SUA, poliția găsește card SD abandonat. În interior fotografiile și videoclipurile unei crime brutală

Un card SD aruncat sau pierdut , intitulat ” Crima în centrul orașului Marriott “, descoperit pe o stradă din Anchorage, Alaska , a dus la arestarea unei persoane sub acuzația de omor de primul grad . Potrivit Associated Press, cardul conținea 39 de imagini și 12 videoclipuri care ar descrie un atac brutal asupra unei femei într-un hotel, inclusiv strangularea victimei. Alte imagini de pe card arătau femeia „întinsă cu fața în jos pe ceea ce părea a fi un corp pe așezat pe un container” au declarat  procurorii.

O studentă și-a triplicat dimensiunea buzelor: nu are intențione să se oprească

Autoritățile sunt de părere că femeia prezentată în videoclip este aceeași femeie a cărei rămășițe au fost găsite în 2 octombrie anul trecut în apropierea intersecției dintre Seward Highway și Rainbow Valley Road, la sud-est de Anchorage, dar încă nu au identificat-o în mod public.

Materialul găsit pe cardul de memorie a ajutat și poliția să descopere ce s-a întâmplat și să stabilească o cronologie a  crimei. New York Times raportează că, în timpul unei inspecții la TownePlace Suites de Marriott Anchorage Midtown, poliția a descoperit că mocheta din camera hotelului se potrivea cu cel din imaginile și videoclipurile prezente pe card.  Imaginile  au fost înregistrate  între 4 și 6 septembrie, în timp ce hotelul a confirmat poliției că bărbatul din videoclip a închiriat o cameră în perioada 2 septembrie – 4 septembrie. Ultimele imagini de pe card datează de la 1.12 din 6 septembrie.

Un bărbat era să moară după ce a fost lins de câinele său: și totuși nu va renuța la el

Autoritățile l-au identificat pe bărbatul din fotografii a fii drept Brian Steven Smith . Datele de pe telefonul mobil ale suspectului, obținute prin intermediul unui mandat, au arătat o fotografie cu Smith la 1:07 pe 6 septembrie, în apropierea unde au fost descoperite rămășițele victimei. Poliția crede că Smith, reținut pe cauțiune de 500.000 de dolari , a filmat atacul, deși nu s-a specificat dacă el a fost cel care a etichetat cardul SD cu “Homicide at midtown Marriott”

 

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.