SUA: peste o mie de arme au fost descoperite in locuinta unui barbat din Los Angeles

SUA: peste o mie de arme au fost descoperite in locuinta unui barbat din Los Angeles

Un adevărat arsenal de peste o mie de arme de foc a fost descoperit într-o casă din Los Angeles, într-un  cartier rezidențial  din Holmby Hills. Agenții au arestat un bărbat pentru că a încălcat legea privind  producerea, distribuirea, transportul, importul și vânzarea oricărei puști de atac sau semi-automată.

 

Autoritățile, potrivit CNN,  au primit informații anonime conform cărora cineva “efectua tranzacții ilegale de arme”. Împreună cu arme și puști, au fost găsite și alte arme în casă. Un incident similar a avut loc în 2015, când poliția din Los Angeles a confiscat dintr-o  casă 1.200 de pistoale, șapte tone de muniție și 230.000 de dolari în numerar.

 

În această situație proprietarul a murit din cauze naturale și a fost găsit într-un vehicul în afara casei.

Te-ar putea interesa și Un bunic de 82 de ani si-a violat nepoata de 16, arestat in urma inregistrarilor pe telefon

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.