SUA, peste 81 de mii de cazuri de abuzuri sexuale împotriva cercetașilor

Peste 81.000 de victime au ieșit să raporteze abuzuri sexuale împotriva Boy Scout America, descriind decenii de hărțuire și agresiune din partea liderilor organizației. Plângerile, care conform avocaților eclipsează numărul acuzațiilor de abuz formulate în Biserica Catolică, continuă să crească având în vedere termenul stabilit de un judecător din Delaware în procedura de faliment solicitată de asociație.

Numărul de acuzații împotriva liderilor cercetașilor americani depășește cele depuse împotriva Bisericii. Scandalul a fost dezvăluit de New York Times.

Până în prezent, există exact 81.500 de plângeri și sunt destinate să crească. Proprietățile Boy Scout totalizează active în valoare de 1 miliard de dolari și o rețea de consilii locale Boy Scout care dețin sute de tabere și alte proprietăți în toată țara, de-a lungul malului lacului sau la munte.

Citește și Fetiță de 6 ani ucisă de mama ei vitregă cu o curea: „Am pedepsit-o pentru că a făcut pipi în pat”

Organizația se gândește și aranjează compensațiile victimelor și a spus că a fost „îngrozită” de ceea ce a ieșit la lumină.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.