SUA, peste 71 de mii de morti. Trump: “Vom redeschide în curând, chiar dacă sunt mai multe victime”

În Statele Unite, de la începutul urgenței au murit 71.070 de persoane. Bilanțul a fost relatat de în această dimineață de CNN, potrivit Universitatea Johns Hopkins. În Statele Unite s-au înregistrat 1.204.475 de cazuri Covid-19.

Coronavirus, mass-media americană: Trump vrea să „concedieze” grupul de lucru al lui Fauci

Ieri, președintele SUA, Donald Trump, a recunoscut că redeschiderea va putea cauza ”alte decese”  deoarece oamenii nu mai pot sta închiși în case.  „Nu putem ține țara închisă pentru următorii cinci ani”, a declarat magnatul în timpul unei vizite la o companie care produce măști în Arizona potrivit ABC News.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.