SUA, peste 60 de mii de morți. Trump: „Virusul va dispărea”

Numărul victimelor continuă să crească în SUA, unde decesele  au depășit 60.800, potrivit datelor de la Universitatea Johns Hopkins. În ultimele 24 de ore s-au înregistrat  2.502 de decese, în timp ce în ziua precedentă au fost 2.200. Cazurile de contagiune au depășit un milion. Între timp, președintele Donald Trump a anunțat că nu va acorda fonduri federale și ajutor „orașelor sanctuare”, metropole precum New York sau Los Angeles, care împiedică politicile Casei Albe privind imigrația neregulată. El a asigurat: „Nu trebuie să ne obișnuim cu virusul, pentru că acesta va dispărea. Și când va dispărea, vom reveni la normal”.

New York Times: SUA va aproba folosirea medicamentului remdesivir împotriva coronavirusului

Trump vrea să revină la normal cât mai curând posibil și își propune să repornească campania electorală pentru SUA 2020 . Săptămâna viitoare, a anunțat Casa Albă, președintele trebuie să plece în Arizona. “Sper să mergem în Ohio în curând”, a spus magnatul însuși, ”  ne vom întoarce la organizarea de mitinguri imense”. „Și oamenii – a adăugat el – vor fi așezați unul lângă celălalt, pentru că nu-mi imaginez un miting în care este ocupat doar unul dintre cele patru scaune, nu ar fi un spectacol bun.”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.