SUA, peste 30 de decese cauzate de incendii de-a lungul coastei de vest

Numărul morților de până acum din cauza incendiilor care devastează coasta de vest a Statelor Unite a crescut la peste 30. Statele afectate sunt California, Washington și Oregon și, conform celor relatate de BBC, zeci de oameni lipsesc. În Oregon, situația este atât de gravă încât un oficial al serviciilor de urgență a declarat că statul ar trebui să se pregătească pentru un dezastru „în masă mortală”.

Incendii scăpate de sub control în SUA: peste 500.000 de persoane strămutate în Oregon și 26 decese

Incendiile se dezlănțuie de trei săptămâni distrugând milioane de hectare, mii de case și forțând zeci de mii de oameni să-și părăsească casele.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.