SUA, peste 100 de milioane de cereri de carti de credit au fost hackuite

Peste 100 de milioane de cereri de carti de credit au fost hackuite

Capital One, o bancă cu sediul în Virginia din Statele Unite, a anunțat că au fost hakuite aproximativ 100 de milioane de cereri de carduri de credit. Anchetatorii consideră că mii de conturi de securitate socială și bancare au fost furate. FBI a arestat o femeie din Seattle, Paige A. Thompson, acuzând-o de fraudă.

 

Potrivit anchetatorilor, aceasta este una dintre cele mai mari spargeri ale unui serviciu financiar.

Citește și Dialogul halucinant dintre politist si Alexandra Macesanu

De Andreea Sas

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.