SUA, o fetiță de 9 ani moare de Covid: nu avea alte patologii

Makenzie Gongora, o fetiță de 9 ani din San Antonio (Texas), a murit la doar trei zile după ce a contractat coronavirusul. Fetița, după cum a raportat site-ul american Today, a murit în somn. Mătușa sa Erica Gongora a spus povestea copilului:

La 29 ianuarie în timp ce se afla la școală, Makenzie a început să se plângă de o durere de cap foarte puternică și de durere de stomac, începând să facă și febră. În acel moment, mama ei a decis să o ducă imediat la o clinică pentru a face un test, care a rezultat pozitiv. Medicii o sfătuiseră să o ducă acasă și să o monitorizeze în mod constant și, dacă starea ei se va înrăutăți, să o ducă imediat la spital și să o interneze. În ziua următoare, însă, febra dispăruse dar apăruseră probleme respiratorii.”

Pe scurt, fetița părea să-și revină : „Cu toate acestea, după două zile, simptomele au început să se manifeste din ce în ce mai tare: Makenzie avea probleme cu respirația și se simțea din ce în ce mai slăbită. Sora mea o pusese la culcare devreme, dar nu s-a mai trezit niciodată. Și ca tragedie să devină și mai dramatic, s-a întâmplat pe 2 februarie chiar de ziua tatălui ei “, a continuat mătușa ei.

Citește și Și-a abuzat fiica minoră timp de un an și jumătate și a lăsat-o însărcinată, condamnat la 15 ani

Moartea fetiței i-a lăsat pe toți fără cuvinte și se așteaptă rezultatul autopsiei pentru a încerca să se înțeleagă motivele decesului. “Era un copil sănătos, nu avea probleme medicale cunoscute. Singura anomalie este că era puțin prea slăbuță pentru vârsta ei, dar este suficient pentru a considera o boală ? Nici și medicii nu-și pot explica acest lucru . “

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.