SUA nu reînnoiește vizele de ședere pentru 1.000 de studenți chinezi

SUA au anunțat că au revocat vizele pentru peste o mie de studenți și cercetători chinezi din motive de securitate, relatează BBC.

În mai, președintele Donald Trump a acuzat chinezii de legături cu armata în furtul de date și proprietate intelectuală din SUA. Nu au fost furnizate alte detalii de către Departamentul de Stat al SUA, o purtătoare de cuvânt a declarat că studenții cărora li s-a refuzat viza sunt „studenți și absolvenți cu risc ridicat”.

Spania, negator al Coronavirusului arestat: „Medici și asistente din spatele farsei Covid”

În total, studenții chinezi din universitățile din SUA, în anul universitar 2018-2019, au fost de 370 de mii. “Vom continua să primim studenți din China care nu urmăresc obiectivele Partidului Comunist Chinez de guvernare militară globală“, a spus purtătorul de cuvânt al departamentului.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.