SUA, Moderna începe să testeze vaccinul pe adolescenți între 12 și 18 ani

Compania farmaceutică americană Moderna a anunțat astăzi începerea experimentării pe adolescenți, de la 12 la 18 neîmpliniți cu primele vaccinări ale serului mRna-1273. Moderna a mai anunțat că studiul va implica 3.000 de tineri din Statele Unite.

Suntem încântați să începem acest studiu de fază 2/3 mRNA-1273 la adolescenți sănătoși din SUA. Scopul nostru este să avem date până în primăvara anului 2021 care să susțină utilizarea vaccinului la adolescenți înainte de anul școlar 2021 “, a declarat Stéphane Bancel, CEO Moderna.

Citește și Covid Germania, 590 morți. Merkel: „ Este Inacceptabil”

El a adăugat: „Suntem încurajați de prima parte a studiului de fază 3 a adulții peste 18 ani și acest studiu la adolescenți ne va ajuta să evaluăm siguranța potențială a candidatului nostru la vaccin în populația tânără. Sperăm să putem oferi un vaccin sigur. pentru a proteja adolescenții, astfel încât să se poată întoarce la școală în condiții normale. ”

Studiul se desfășoară în colaborare cu Biomedical Advanced Research and Development Authority (BARDA), Office of the Assistant Secretary for Preparedness and Response din Department of Health and Human Services

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.