SUA, meteorologul face previziunile meteo de acasă: în timpul transmisiunii pisica îi sare în brațe

Între copiii și animalele de companie din caă care își fac apariția în cele mai frumoase momente, munca de acasă nu este ușoară pentru nimeni. Cea mai recentă „victimă” este cea a prezentatorului Jeff Lyons și a pisicii sale Betty

După prima incursiune în TV live, pisica a fost numită Betty The WeatherCat Tracker, ultima stea a Web-ului cu patru picioare. Pisica  prezentatorului american Jeff Lyons, din Evansville, Indiana este o pisică de rasa Maine Coon iar pe timpul pademiei de coronavirus  Lyons lucrează ca prezentator meteo a canalului  14 News și în timpul timp s-a prezentat un nu asistent, Betty. De fapt, niciodată prognoză meteo de acasă nu a fost atât de distractivă.

Betty s-a prezentat în studioul de televiziune improvizat  acasă, iar prezentatorul Jeff Lyons în timpul prognozei, nu a putut face altceva decât să ia în brațe.

Acest pui de cameleon care tocmai s-a născut, nu și-a dat seama că nu mai este în ou

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.