SUA, maxi accident, cel puțin 100 de mașini implicate: cinci persoane ucise, mai multe rănite

Cel puțin cinci persoane au murit și mai multe au fost rănite în urma unui maxi accident care a implicat o sută de mașini în timpul orei de vârf pe o autostradă din Forth Worth, lângă Dallas, în statul american Texas. Evenimentele au avut loc ieri dimineață la ora 7 (ora locală). Cel puțin 30 de persoane au fost transportate la spital, unele în stare critică, relatează Forth Worth Star. Un videoclip șocant a fost distribuit pe Twitter care arată cum un camion s-a izbit în mai multe mașini cu viteză mare.

Citește și Un monstru! O mamă și-a pedepsit copilul de 2 ani aruncându-l în cada cu apă fierbinte: copilul a decedat în chinuri groaznice

Mike Drivdahl, de la Departamentul de Pompieri Fort Worth, a declarat că pompierii “merg din mașină în mașină în căutarea persoanelor care au rămas blocați sau care au nevoie de îngrijire medicală”, relatează NBC 5. Din detaliile inițiale nu se știe încă mulți oameni au fost răniți. Drivdahl a spus că “va dura mult” pentru ca serviciile de urgență să evalueze în mod corespunzător amploarea pagubelor și numărul exact de victime și răniți.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, OdnoklassnikiTumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.