SUA, mass-media: Trump a avut febră de 39 și nu a vrut să meargă la spital

Președintele Statelor Unite, Donald Trump, a avut peste 39 de febră, palpitații cardiace și a trebuit să i se administreze oxigen  înainte ca starea sa să se amelioreze. Acest lucru a fost dezvăluit de Vanity Fair, citând surse din Partidul Republican care spun că Trump a fost reticent să meargă la spital, dar a fost convins doar în fața unui ultimatum din partea medicilor.

Citește și Rusia, fiare de călcat „spion”: s-au găsit microfoane ascunse pentru înregistrarea conversațiilor

Fie președintele a ajuns la Centrul Medical Walter Reed pe propriile picioare, fie ar fi trebuit să fie transportat pe o targă dacă starea sa se înrăutățea.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.