SUA, masacru în Alabama: adolescent de 14 ani și-a ucis întreaga familie de 5 persoane

SUA, masacru în Alabama: adolescent de 14 ani și-a ucis întreaga familie de 5 persoaneTânărul, potrivit unei declarații al șerifului din județul Limestone, și-a mărturisit crima și colaborează cu autoritățile. Băiatul a tras cu un pistol de calibru 9 la domiciliul familiei din Elkmont, în nordul statului, la granița cu Tennessee.

Un adolescent a orbit din cauza cartofilor prăjiți! Iată de ce

Trei dintre victime au murit pe loc iar alte două au murit în spital.

De Marius Oprea

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.