SUA, mai multe tornade spulbera tot ce le sta in cale: morti si zeci de raniti / VIDEO

SUA, mai multe tornade spulbera tot ce le sta in cale: morti si zeci de raniti

Două persoane au murit și peste 30 au fost rănite în urma tornadelor care s-au abătut asupra SUA, scriu sursele locale.

Tornadele au ucis cel puțin două persoane și au rănit alte 30.  Cele mai afectate state sunt Oklahoma, Kansas, Nebraska.   În nord-vestul Arkansas, un oficial de stat a declarat că mai mulți oameni au fost blocați din cauza copacilor căzuți și zeci de mii de persoane au rămas fără energie electrică.

 

Autoritățile au confirmat că o altă tornadă cu rafale de vânturi de până la 209 km / h a lovit sudul Oklahomei. Serviciul Național de Meteorologie a anunțat o altă tornadă la Geronimo, la 129 km sud-vest de orașul Oklahoma City, sâmbătă dimineața. În Oklahoma a fost declarată stare de urgență.

 

Tornade în Kansas și Nebraska

Tornadele care s-au abătut vineri în Kansas și Nebraska în  mediul rural, au smuls copacii și stâlpii de energie electrică deteriorând  case potrivit Serviciului Național de Meteorologie. Alte tornade au distrus sâmbătă cel puțin două case din sud-vestul Oklahoma, potrivit televiziunii KWTV.  Ploile puternice declanșate de tornade au distrus tot ce le-a stat în cale.

Here is a rough draft video edit of the 360 footage from both the roof of Turdota and Cyclops from the McCook, Nebraska tornado. We have not been able to unfold the 360 footage yet for the typical 360 footage you are use to seeing on facebook, but we are working on inserting the proper coding into the video files to be able to unwrap the video for 360 viewing. Until then, enjoy this rough edit of the roof camera and the probe video. #Outlaws

Pubblicato da Randy Dean Hicks su Sabato 18 maggio 2019

Te-ar putea interesa și Donald Trump: ” Daca Iran vrea razboi, pentru el va fi sfarsitul ”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.