SUA livrează 2 milioane de doze de hidroxiclorochină în Brazilia

SUA au livrat două milioane de doze de vaccin antimalarian hidroxiclorochină (HCQ) pentru a susține în lupta împotriva epidemiei Covid-19, a anunțat  Casa Albă a deși încă nu există dovezi fiabile ale eficacității sale împotriva coronavirusului.

„HCQ va fi utilizat în profilaxie pentru a ajuta la protejarea asistenților medicali, medicilor și lucrătorilor din Brazilia împotriva virusului. Acesta va fi folosit și în terapii pentru a trata brazilienii infectați ”, se arată într-o notă.

Avertisment ! Clorochina crește riscul de mortalitate. Studiul

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter, și VK

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.