SUA, Lisa Montgomery a fost executată: este prima femeie în ultimii 70 de ani

Lisa Montgomery, prima femeie condamnată la moarte  din ultimii 70 de ani, a fost ucisă printr-o injecție letală, a anunțat  Departamentul de Justiție al SUA. Execuția ei a fost suspendată marți pentru a permite un examen psihiatric asupra femeii: o suspendare care a ridicat speranța celor din întreaga lume care se opun pedepsei cu moartea.

În decembrie 2004, Montgomery a ucis-o pe Bobbie Jo Stinnett, în vârstă de 23 de ani, scoțându-i bebelușul din pântec și încercând să-l să facă pe toată lumea să creadă că este al ei.  

 Citește și Moartea prin crimă: harta europeană cu cele mai periculoase țări. România se află pe locul 5

Pentru avocații lui Montgomery, diversele abuzuri sexuale suferite de Montgomery în timpul copilăriei i-ar fi cauzat „leziuni ale creierului și boli mintale severe”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.