SUA-Iran, și dacă Nostradamus ar avea dreptate? “Al treilea război mondial va izbucni în 2020”

Și dacă Nostradamus ar avea dreptate ? De fapt, în secolul al XVI-lea, astrologul francez a profețit izbucnirea celui de-al treilea război mondial în 2020. De fapt, recitind faimoasele sale profeții, anticiparea unui conflict mondial grav care va provoca pierderi și daune importante, după care  ”pacea provine din cenușa distrugerii, [deși puțini] o vor aprecia ”.

Citește și Nostradamus. Cele 6 profeții cutremurătoare pentru 2020

Al treilea război mondial anunțat de Nostradamus este legat de răspândirea extremismului religios. Acest climat de tensiune se va materializa odată cu creșterea atacurilor teroriste care vor complica relațiile diplomatice între state.

Citește și  Iranul a atacat două baze americane: „Începe operațiunea Soleimani Martirul”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.