SUA, învinsă de ger. Minus 54 de grade Celsius omoară oameni şi paralizează tot

SUA, învinsă de ger. Minus 54 de grade Celsius omoară oameni şi paralizează tot

Milioane de americani din centrul și nordul SUA sunt afectați de o iarnă unică în istoria cunoscută. Temperaturi de până la minus 54 de grade Celsius au paralizat viața în mai multe state, scrie presa internaţională, citată de Agerpres.

Zboruri anulate, oraşe paralizate  (nici poşta nu mai funcţionează de peste o săptămână), şcolile şi universităţile au fost închise.

Ce este cel mai grav este că numărul persoanelor decedate din cauza gerului polar este în creștere.

Culmea este că SUA au avut de a face, în vara anului trecut, cu temperaturi caniculare extreme, unice în istorie, care au venit în mai multe reprize.

Este un război pe care americanii nu l-au mai purtat şi care e pe cale de a distruge mecanismul de funcţionare al acestei mari puteri economice şi militare. Unii, fără a avea informaţii doveditoare, vorbesc despre arma meteorologică.

Te-ar putea interesa și https://www.mondonews24.it/doliu-in-presa-jurnalista-miriam-eugenia-soare-s-a-stins-din-viata/

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.