SUA: Intră într-un supermarket și tușește pe produse: peste 30 de mii de euro de mâncare aruncată

O femeie a tușit  intenționat pe produsele alimentare expuse într-un supermarket din statul american Pennsylvania , a spus poliția. Conform datelor, cel puțin 35.000 de dolari de alimente au fost aruncate. Femeia probabil se va confrunta cu acuzații penale pentru gestul ei.

După cum se știe, tusea este unul dintre principalele moduri prin care se răspândește Coronavirus . Femeia (a cărei identitate nu a fost dezvăluită) a intrat în supermarket- ul lanțului alimentar Gerrity’s Supermarket din orașul Hanovra și a început să tușească pe alimentele expuse  (în special produse din carn ) , a scris coproprietarul pe Facebook Joe Fasula . Personalul a oprit-o repede și a chemat poliția. Între timp, suspecta a reușit să scape.

Citește și Studiu coronavirus: un nou val de infecții ar putea lovi China în luna august

Poliția a depistat-o ​​câteva ore mai târziu și a fost dusă în arest, a declarat șeful poliției, Albert Walker, pentru CNN. Agenții raionului Hanovra au explicat că femeia „a contaminat intenționat” alimentele și intenționează acum să depună plângere penale împotriva ei odată ce va fi supusă unui tratament de sănătate mintală. Oficialii nu cred că este pozitiv pentru coronavirus, dar „vom face toate eforturile pentru a o testa”, a scris Fasula.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.