SUA, incendiu de proporții la Fisherman’s Wharf din San Francisco

Un incendiu de proporții  a izbucnit la Pier 45 din San Francisco, în inima Fisherman’s Wharf binecunoscuta destinație turistică a orașului. Peste o sută de pompieri lucrează pentru a potoli flăcările care probabil au izbucnoit într-un depozit. În acest moment nu există informații privind persoane rănite și toți locuitorii , chiar și în zonele apropiate, au fost evacuați.

Misterul micuței Rosalia, cea mai frumoasă mumie din lume | VIDEO

Flăcările amenință o navă istorică din al II-a Război Mondială ancorată în apropiere.

There is a massive fire at Fisherman’s Wharf right now —one of the piers #sf #SanFrancisco #sffire #SanFranciscoFire pic.twitter.com/rffAFUWuWA

— Jack Hutton (@jackhutton) May 23, 2020

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter, Instragram  și VK

 

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.