SUA: în cinci ani polița a arestat în jur de 30 de mii de copii cu vârsta sub 10 ani

SUA: în cinci ani polița a arestat în jur de 30 de mii de copii cu vârsta sub 10 ani

În Statele Unite, în cinci ani, aproape 30.000 de copii cu vârsta sub zece ani au ajuns cu cătușele la mâini, acestea sunt statisticile FBI din 2013 până în 2017. Dar numărul copiilor arestați cu vârsta între 10 și 12 ani crește virtiginos:   : aproape 230 de mii. Statisticile au apărut în urma unor arestări ai minorilor, tratați ca adulți mici, în unele școli din țară. În Orlando , două fetițe de șase ani au fost arestate pentru infracțiuni minore iar ofițerul responsabil a fost concediat.

În SUA, 34 de state nu au o vârstă minimă pentru delincvența juvenilă, în timp ce celelalte au stabilit-o la zece ani. Cu toate acestea, în 24 de state nu există o vârstă minimă pentru a transfera cazurile de delincvență juvenilă într-o instanță penală pentru adulți.

Și-a strangulat iubita, a dezbrăcat-o și a aruncat cadavrul în grădină

Cel mai șocant caz a fost cel în urmă cu doi ani, în care un elev hiperactiv în vârstă de 7 ani a avut o criză. Agenții l-au imobilizat mai întâi cu forța și dus ca pe un criminal într-o instituție. Și familia copilului nici măcar nu a fost informată prompt de administratorii școlii despre cele întâmplate, iar minorul a fost închis timp de 7 zile într-un centru de sănătate mintală unde a fost îndopat cu medicamente. În primele două zile familiei nu i-a fost permis să-și viziteze copilul.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.