SUA, grindina de dimensiunea mingii de glof: pagube materiale enorme

SUA, grindina de dimensiunea mingii de glof: pagube materiale enorme

 

O furtună s-a abătut din senin în Vermilion County din Illinois. Mulți șoferi au rămas în mașini, așa cum s-a întâmplat cu doi tineri care nu au avut posibilitatea de a se adăposti la timp. Au fost norocosși că bucățile de gheață nu le-au distrus mașina așa cum s-a întâmplat la salon auto Toyota. Toate pabrizele ți oglinzile retrovizoare ale mașinilor au fost sparte cauzând pagube materiale enorme.
grindina 3 grindina 3 1

Conform rapoartelor din presa locală, daunele cauzate de furtună caselor și mașinilor au fost numeroase.

Te-ar putea interesa și O ingrijitoare a fost oparita cu apa fierbinte pentru ca a nu a gasit o…foarfeca

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.