SUA, furtuna Sally devine uragan în Golful Mexic

Furtuna tropicală Sally s-a consolidat și a devenit un uragan de categoria 2 în Golful Mexic, cu rafale de 137 de kilometri pe oră. Uraganul se apropie de orașul New Orleans, deja devastat de uraganul Katrina în 2005. Mississippi și Alabama sunt în alertă maximă.

Tragedie la o nuntă: un copilul în vârsta de 5 ani a murit după ce i-a căzut o masă în cap

“Este posibil să producă valuri periculoase de furtună și inundații fulgerătoare de-a lungul coastei nordice a Golfului”, a avertizat Centrul Național pentru Uragane.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.