SUA, focuri de armă în timpul unui joc de baschet în Dallas, scene de panică și 2 răniți

SUA, focuri de armă în timpul unui joc de baschet Dallas, scene de panică și 2 răniți

Minute de teroare astăzi în Dallas, Texas, când a avut loc un schimb de focuri de arme în timpul unui joc de baschet între echipele colegiului într-o sală de sport. Potrivit ABC News, cel puțin patru focuri de armă au fost trase provocând panică printre jucători  și publicul care a fugit din sală.

Citiți și Și-a salvat copiii de la un incendiu și nu a salvat tabloul liderului Kim Jong-un: mama riscă să ajungă la închisoare

Un tânăr de optsprezece și un polițist au fost răniți. Autorul sau autorii atacului au fugit.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.