SUA, Fauci: “Americani, pregătiți-vă pentru un alt val de Covid”

După ce milioane de americani au călătorit în țară în Ziua Recunoștinței, imunologul Anthony Fauci a avertizat  populația „să se pregătească să facă față la un alt val  Covid-19”. Consilierul guvernului SUA a adăugat apoi că “aproape sigur va exista o creștere a infecțiilor la persoanele care au călătorit. Nu vrem să speriem oamenii, dar aceasta este realitatea”.

Citește și Covid, SUA a înregistrat peste 13 milioane de cazuri: 1 milion în doar 6 zile

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.