SUA, explozie într-o fabrică din Houston: “cauzată de un rezervor de propilenă” / VIDEO

O explozie puternică a avut loc la Houston, în jurul orei locale 4.30, în interiorul unei clădiri industriale din Watson Grinding and Manufacturing , care se ocupă de vopsele industriale . „Toată casa mea s-a zguduit – a spus un martor presei Mirror – m-a speriat de moarte. Am crezut că este o bombă sau un cutremur “.

În momentul de față, există informații că două persoane au fost rănite și au fost salvați de pompieri. Se teme o a doua explozie și de răspândirea gazelor otrăvitoare . Din acest motiv poliția a dispus evacuarea cartierului în care se afla fabrica.

Citește și Wuhan a fost denumit și ”zombieland”: oamenii leșină sau mor pe străzi / FOTO

Deflagrarea a provocat prăbușirea clădirii. În imaginile din presa americană se vede și explozia sticlei și a ușilor caselor  la o distanță de sute de metri . Știrea este încă fragmentară, dar, potrivit unei mărturii raportate de ABC , proprietarul a raportat că explozia ar fi putut fi cauzată de un rezervor de propilenă .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.