SUA: Donald Trump și Melania sunt pozitivi la coronavirus

Președintele SUA, Donald Trump și Prima Doamnă,  Melania, în baza testului efectuat au rezultat ambii pozitivi la coronavirus. Însuși Trump a dat știrea pe pe Twitter: “Prima și doamna suntem  pozitivi pentru Covid-19. Începem imediat carantina și procesul de vindecare. Împreună o vom face!”. „Donald Trump și prima doamnă Melania se simt bine”, spune medicul președintelui.

“Donald va continua să-și îndeplinească atribuțiile” fără nicio întrerupere “, a continuat medicul personal al lui Trump. Cu doar câteva ore mai devreme, s-a făcut cunoscută pozitivitatea față de Covid-19 a celei mai apropiate colaboratoare al președintelui american Hope Hicks,” care a muncit atât de mult fără o pauză a dat rezultate pozitive la Covid-19, teribil! “, a postat Trump.

Citește și Așa tată, așa fiu: tatăl lui Boris Johnson a fost prins fără mască în timp ce făcea cumpărături

Hicks, relatează CNN, nu numai că a călătorit recent de mai multe ori cu președintele, dar a și zburat și miercurea trecută în elicopterul prezidențial alături de cei mai apropiați colaboratori ai lui Trump, inclusiv ginerele Jared. Kushner, în drum spre alegeri în Minnesota.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.