SUA, deputat dem, încheie rugăciunea cu „Amen” și „Awoman” pentru a respecta neutralitatea de gen- Video

„Amen” și „Awoman”  așa a încheiat pastorul protestant Emanuel Cleaver – deputat democratic al Statelor Unite – rugăciunea celebrată la deschiderea celui de-al 117-lea Congres SUA.

Un joc de cuvinte, cel al deputatului ales pentru statul Missouri, care urmărea să respecte neutralitatea de gen, dar nu a ținut cont de originea cuvântului „amen”. Potrivit parlamentarilor republicani, pastorul Cleaver a încercat să atribuie un gen termenului „amen” fără a considera că „amen” este un cuvânt latin care înseamnă „așa să fie”.

„Genul acestui cuvânt nu poate fi determinat. Din păcate, faptele sunt irelevante pentru progresiști. Incredibil ”, a postat pe Twitter republicanul Guy Reschenthaler.

Citește Covid, după diagnostic, unul din 5 pacienți prezintă tulburări mintale

„Demonii deschid Congresul cu o rugăciune care se termină cu„ amen și awomen ”. Amen este un cuvânt latin care înseamnă „cu adevărat” sau „așa să fie”. Awoman este un cuvânt aiurea care nu înseamnă nimic. Dem-urile găsesc o modalitate de a face totul prost și lipsit de sens. Toți clovni  ”, a spus conservatorul Matt Walsh.

Printre cei care au criticat neobișnuita rugăciune a pastorului a fost fostul președinte al Camerei, Newt Gingrich, care a spus: „Nebunia radicală a început”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.