SUA, cutremur cu magnitudinea 7,4 în Alaska: alertă de tsunami

Un cutremur cu magnitudinea 7,4 din Alaska a declanșat un avertisment de tsunami în sudul statului. Epicentrul cutremurului a fost situat la aproximativ 55 de mile sud-est de Sand Point. Locuitorilor din zona de coastă li s-a cerut să rămână calmi și să se deplaseze rapid pe terenuri mai înalte, a anunțat  US Geological Survey.

Citește și Coloana de ambulanțe în zona roșie din Sicilia: pacienți transferați „ca la Bergamo”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.