SUA, coronavirusul oprește producția de carne: în curând nu se va mai găsi în supermarketuri

Din cauza muncitorilor bolnavi de coronavirus, începe încetinirea producției și închiderea unora dintre cele mai mari fabrici de procesare a cărnii din Statele Unite . Potrivit celor scrise de Washington Post, actuala scădere a producției este de cel puțin 25%, iar situația se va agrava în săptămânile următoare. JBS și National Beef – două dintre cele mai mari șapte structuri industriale din SUA – au anunțat că vor închide temporar. Decizia a fost luată după ce s-au descoperit noi cazuri de Covid-19 în rândul angajaților

Cu câteva zile în urmă a venit și vestea închiderii a celui mai mare producător de carne de porc din Statele Unite, Smithfield Foods . Principala sa fabrică de prelucrare a cărnii din țară, cea de la Sioux Falls din Dakota de Sud, și-a închis porțile după ce din 3.700 de angajați, peste 200 au fost pozitivi la Covid-19.

Oroare într-un azil de bătrâni din New Jersey: 17 cadavre înghesuite într-o cameră

Lanțul de aprovizionare cu carne este deosebit de vulnerabil la răspândirea coronavirusului, deoarece prelucrarea se face cu numeroși angajați , a explicat John Bormann, director de vânzări al JBS.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.