SUA, celebru activist al Ice Bucket Challenge a murit. Suferea de SLA

A murit în SUA la numai 37 de ani din cauza bolii Sla, Patrick Quinn, unul dintre cei mai renumiți activiști ai Ice Bucket Challenge, o mega strângere de fonduri împotriva acestei boli. Milioane de oameni din întreaga lume au fost de acord să se ”scalde” într-o găleată cu apă cu gheață, să experimenteze efectele blocării musculare pentru o clipă și să posteze videoclipul online înainte de a face o donație pentru cercetarea medicală și de a-i provoca pe alții să facă același lucru.

Citește și Coronavirus, China acuză Italia: „Era deja acolo în septembrie, nu suntem țara de origine a Covid-ului”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.