SUA, câștigă 1,6 milioane de dolari la bursă și îi împarte cu angajații

„Am făcut 1,6 milioane la bursă. Împart banii cu toți angajații ”, spune Larry Connor, fondatorul gigantului imobiliar din Ohio, Connor Group, care are aproximativ 400 de angajați. Directorul general al companiei a declarat că în timpul situațiilor de urgență Coronavirus, fiecare dintre ei va primi un bonus surpriză care variază între 2.000 și 9.000 de dolari, în funcție de salariul lor, potrivit postului de televiziune CNN.

Bonusurile vor fi acordate angajaților care primesc salarii mici până la medii. Prin urmare, cei care câștigă peste 150.000 de dolari pe an, nu vor primi nimic. Dar ajutorul companiei nu se încheie aici, deoarece Grupul Connor va suporta cheltuieli neașteptate pe care familiile vor trebui să le facă față. Va oferi angajaților lor posibilitatea de a primi acțiuni din următoarele salarii în avans pentru a face față „urgenței.

Coronavirus, SUA autorizează utilizarea medicamentului împotriva Ebolei “Remdesivir”

În SUA, epidemia Covid-19 nu arată semne de îmbunătățire, în ciuda faptului că președintele SUA, Donald Trump, a spus că este încrezător în viitorul apropiat cu „zero infecții”. Cu toate acestea, cifrele vorbesc despre peste un milion de cazuri confirmate și peste 65 de mii de decese de la începutul pandemiei.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.