SUA, California obligă universitățile să ofere studenților pastile pentru întreruperea sarcinii

California a adoptat o lege care impune universităților publice să ofere medicamente pentru întreruperea sarcinii. Măsura, care va folosi banii strânși de la donatori privați, a fost susținută de o mișcare a studenților de la Universitatea Berkeley și a dus la introducerea unei măsuri similare în Massachusetts.

A dat naștere fiului său într-o găleată și l-a aruncă în coșul de gunoi: „Nu puteam să-l păstrez”

Asociațiile care militează împotriva avorturilor au anunțat că, dacă guvernatorul va semna această legea o vor ataca.

De Andreea Sas

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.