SUA, bilanțul victimelor uraganului Laura s-a agravat : cel puțin 14 morți

Cel puțin 14 persoane au murit în trecerea uraganului Laura peste Louisiana și Texas, în partea de sud a Statelor Unite, au declarat autoritățile și mass-media locale. Guvernatorul statului Louisiana, John Bel Edwards, a confirmat că cel puțin zece persoane și-au pierdut viața în statul său. În Louisiana, sute de mii de oameni sunt încă fără apă și electricitate.

Peste un milion de pisici mâncate în fiecare an în Vietnam: raportul șocant

Printre victime, cinci persoane ucise de copaci căzuți și o persoană înecată într-o barcă. Opt persoane au murit din cauza intoxicației cu monoxid de carbon, inclusiv trei persoane într-o piscină din Texas, unde autoritățile spun că proprietarul a lăsat să se refugieze șapte pescari vietnamezi  fără adăpost.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.