SUA : Biden la un pas de Casa Albă

Joe Biden este la un pas de Casa Albă. După ce a câștigat victoria în Michigan și Wisconsin, candidatul democratic trebuie doar să câștige într-un alt stat : în Nevada unde are avantajul, sau între Georgia, Carolina de Nord și Pennsylvania unde Donald Trump are avantajul. Biden are în prezent 264 de alegători. Actualul președinte tremură, își continuă campania împotriva fraudei electorale pe Twitter și atacă amenințând că va merge la Curtea Supremă.

Citește și În SUA , Joe Biden este cel mai votat candidat la președinție vreodată

Joe Biden a declarat presei: “Este clar că vom câștiga în state pentru a obține cele 270 de voturi electorale. Nu sunt aici pentru a declara că am câștigat deja, dar pentru a vă spune că, atunci când numărătoarea se va termina, credem că vom fi câștigătorii. Ieri s-a  demonstrat încă o dată că democrația este inima acestei națiuni. Chiar și în vremuri de pandemie, un număr fără precedent au votat. Dacă cineva s-a îndoit vreodată, puterea este în mâinile oamenilor și oamenii sunt cei care determină cine va fi  președintele Statelor Unite, nu vor exista state roșii sau albastre când vom câștiga. Vor fi Statele Unite ale Americii “.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.