SUA: “Beijing blochează companiile aeriene americane”

SUA: “Beijing blochează companiile aeriene americane”

Pe lângă coronavirus și legea de securitate din Hong Kong, tensiunea dintre Statele Unite și China se extinde și la transportul aerian: Washingtonul acuză Beijingul că a blocat încercarea companiilor americane de a relua serviciul între cele două țări.

China: „Suntem la un pas de un nou Război Rece cu SUA”

Departamentul de Transport al SUA consideră că China a încălcat acordurile bilaterale, nerespunzând cererilor din partea Delta și United Airlines.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.