SUA atacă: ” OMS a eșuat, este necesară o investigație ”

“OMS a eșuat dramatic în furnizarea de informații despre pandemia coronavirusului și acest lucru nu se poate întâmpla din nou. OMS trebuie să se schimbe și să devină mai  mai transparent și mai hotărât.” Acest lucru a fost declarat de ministrul american al Sănătății, Alex Azar, care a condus delegația Statelor Unite la a 73-a Adunare a Organizației.

Azar a mai anunțat că va oferi tot sprijinul SUA pentru „o anchetă independentă în activitatea” a agenției ONU.

Coronavirus, OMS Europa: „Al doilea val de epidemie ar putea fi și mai rău”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.