SUA, atac armat într-o biserică din New Hampshire

Mai multe persoane au fost împușcate în urma unui atac armat  în interiorul unei biserici din New Hampshire.

Se estimează că cel puțin patru persoane sunt rănite într-o biserică penticostală din New England din Bridge Street, Pelham, New Hampshire, sâmbătă dimineață.

Atac armat într-un club de noapte din New York: patru morți și trei răniți grav

Mai multe ambulanțele, poliția de stat și locală sunt în prezent la fața locului. Zona a fost, de asemenea, pusă n siguranță. Un suspect a fost arestat, relatează Daily Mail

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.