SUA, atac armat în Nevada: 4 morți și un rănit

Patru persoane au murit și un altul a fost  rănit într-un schimb de focuri în care au fost implicați și polițiști în Henderson, lângă Las Vegas, Nevada. Potrivit jurnalului local Las Vegas Review-Journal, poliția a primit un apel în jurul orei 11:00  ora locală, de la rezidenții unui complex de apartamente care au raportat că au auzit împușcături și că au văzut pe cineva fugind care probabil era rănit.

Citește și Bulgaria: poliția din Sofia va ajuta la transportarea pacienților la spital

Agenții și SWAT ajunși la fața locului au găsit două victime și un „posibil suspect” într-o mașină din apropiere. Potrivit rapoartelor căpitanului poliției Henderson, Jason Kuzik, cinci persoane au fost implicate în atac, patru au murit, inclusiv un posibilul suspect care a fost ucis de poliție.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.