SUA aproximativ 500 de mii de decese, mai mult decât în cele trei războaie : primul și al doilea război mondial și Vietnam

Statele Unite se apropie de pragul de 500.000 de decese legate de Covid , aproape o jumătate de milion de oameni au murit în aproape un an de pandemie. New York Times notează că acesta este un număr mare, mai mare decât cel al morților americanilor pe câmpurile de luptă din Primul Război Mondial , al Doilea Război Mondial și Războiul din Vietnam împreună. În SUA, numărul cazurilor încetinește, dar există temeri pentru Europa privind noile variante.

Citește și Imagini revoltătoare: patru pui de urs scoși cu forța din bârlog și aruncați în zăpadă

Președintele Joe Biden încearcă să insufle încredere americanilor: „Suntem aproape de momentul de cotitură , în august vom fi mult mai bune”. În ceea ce privește vaccinurile , SUA administrează în medie 1,7 milioane pe zi.

Americanii care au primit prima doză au ajuns acum de 42,8 milioane; 17,9 milioane au obținut rapelul. Biden promite să atingă 100 de milioane de vaccinați până la sfârșitul lunii aprilie.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră dTwitter, Instagram, OdnoklassnikiTumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.