SUA, aligatorul în stil „Jurassic Park” se plimbă pe un teren de golf din Florida. VIDEO

Aligatorul stil „Jurassic Park”. O întâlnire înfricoșătoare, capabilă să-i facă,  pe chiar și pe cei mai pasionați jucători , să le treacă dorința de a juca o partidă de golf . Pe iarba unui club privat, unde urma să aibă loc o întâlnire, și-a făcut apariția un aligator gigant .

Citește și Furtuna Eta devastează Honduras: videoclipul unei fetițe de trei ani salvată de soldații americani

Suntem, evident, în Statele Unite , în interiorul Valencia Golf and Country Club, un club de golf din Naples (Florida) . În imaginile filmate de jucătorul de golf, Tyler Stolting, se vede uriașa reptilă  trecând peste teren în căutarea unui iaz. Un eveniment rar, dar mai puțin neobișnuit decât s-ar putea crede, având în vedere că furtunile și uraganele tropicale, cum ar fi Eta, care au lovit puternic coastele estice ale Americii Centrale în ultimele zile, pot dezorienta unele specii, inclusiv aligatorii. , făcându-i să se îndepărteze de habitatul lor natural.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.