SUA, adopția unui copil de 5 ani: în instantă s-a prezentat și clasa lui de la grădiniță

SUA, adopția unui copil de 5 ani: în instantă s-a prezentat și clasa lui de la grădiniță

Este o imagine care a făcut înconjurul lumii: un copil de 5 ani, Michael, care așteaptă în tribunal ca judecătorul să spună formal că acum are un tată și o mamă. Cu toate acestea, în ziua oficială a adoptării sale, Michael și-a dorit cealaltă familiecu el, cea formată de clasa lui de grădiniță. Și iată-i pe toți în tribunalul din Kent, în Statele Unite, împreună cu părinții săi adoptivi Andrea Melvin și Dave Eaton.

Citește și O mamă și-a strangulat și nou-nascutul pentru că o ținea trează toată noaptea

Pare un pic plictisit în timp ce se cufundă în  scaunul uriaș din tribunal  dar  Michael are doar 5 ani și acum poate spune în sfârșit că Andrea și Dave sunt mama și tatăl său. Pentru a organiza prezența clasei de grădiniță a fost chiar  educatoare lui Michael care a explicat judecătorului motivul prezenței lor:

„Și noi facem parte din familia lui Michael, nu puteam rata acest moment”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.