SUA, actorul Robert De Niro a explodat: “Trump este un criminal, vreau să-l văd în închisoare”

SUA, actorul Robert De Niro a explodat: “Trump este un criminal, vreau să-l văd în închisoare”

New York Times: ”Trump vrea să plaseze crocodili și șerpi la granița cu Mexic”

„Avem un președinte criminal care crede că poate face orice își dorește ”,  A spus  actorul Robert De Niro, sperând că într-o zi va avea posibilitatea să-l vadă pe Donald Trump în închisoare. “Abia aștept  să ajungă în spatele gratiilor. Nu vreau să moară, vreau să meargă la închisoare”, a declarat De Niro într-un interviu cu The Guardian.

Președintele Trump atacă becurile cu consum redus de energie: „Mă fac portocaliu”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.