SUA, a violat o rudă minoră de 5 ori în 3 zile: între violuri a mers la biserică

A violat o rudă minoră de cinci ori în trei zile, iar între violuri a mers la biserică pentru slujba de duminică.

Povestea înfiorătoare vine din Statele Unite, mai precis din Virginia. Protagonistul se numește Derek Towner, în vârstă de 35 de ani, paznic la închisoarea Salem. Conform celor rezultate dintr-o plângere depusă la poliția locală, bărbatul ar fi violat un membru al familiei sale minore: tânăra a fost abuzată de cinci ori între 19 și 21 iunie în locuința lui în West Union, în Virgina occidentală.

Pulverizați acest amestec și veți spune adio muștelor și țânțarilor

Identitatea victimei nu a fost dezvăluită. Conform reconstrucției, prima violență sexuală a avut loc în după-amiaza zilei de vineri, 19 iunie: Towner ar fi forțat-o pe fată întrețină un raport sexual. Câteva ore mai târziu, noaptea, bărbatul a forțat-o la un raport oral, iar a doua zi a violat-o din nou. Duminică pe 20 iunie, Towner a abuzat de minoră după care s-a dus la biserică.

Bărbatul a fost arestat imediat după plângere și a fost suspendat de la locul de muncă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.