SUA a reînceput executările pedepsei cu moartea: un deținut în vârstă de 64 de ani a murit prin injecție letală

Walter Barton, în vârstă de 64 de ani, a fost condamnat la moarte pentru omor în 1991. S-au reînceput executările pedepsei cu moartea. În Missouri, Walter Barton, în vârstă de 64 de ani, a murit în urma unei injecții letale într-o închisoare din Bonne Terre, la sud de St Louis. Bărbatul fusese condamnat pentru proprietarei sale de casă în 1991. Execuția a fost confirmată de  American Civil Liberties.

Un preot anunță că poate vindeca coronavirusul și îi primește pe bolnavi acasă: se infectează și moare

Sentința pedepsei cu  moartea pentru Walter Barton în SUA a fost dată  după ce bărbatul fusese deja judecat de patru ori. Un al cincilea proces din 2006 s-a încheiat cu verdictul de vinovăție și cu sentința cu moartea. Victima,  Gladys Kuehler în vârstă de 81 de ani era proprietara a câteva apartamente din Springfield. În 1991, ea a fost bătută, violată și  înjunghiată de 52 de ori.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.