SUA a interceptat un submarin cu peste 5 tone de cocaină la bord / VIDEO

Un submarin care transporta o încărcătură maximă de 5.400 kg de droguri în valoare de peste 165 milioane dolari a fost reperat în apele internaționale din estul Pacificului, după o operațiune intensă a Gărzii de Coastă a SUA. Operațiunea s-a încheiat cu arestarea a patru persoane.

Potrivit declarației oficiale a Gărzii de Coastă publicată pe content.govdelivery.com, echipajul de stat din Florida – la bordul unei nave mici – a oprit submarinul, după o operațiune anevoioasă care a implicat un avion, două  bărci și polițiști columbieni.

Cel mai tânăr student universitar din lume are 13 ani: „Hărțuit de profesori”

“Nu sunt cuvinte prin care să descriem sentimentul pe care îl experimentează echipajul nostru în acest moment. În mai mult de 24 de ore am traversat Ecuadorul și am interceptat submarinul încărcat de droguri “, a declarat comandantul responsabil al misiunii, Matthew Waldron.

 

Capturarea submarinului folosit pentru traficul de droguri a fost efectuată la primele ore ale dimineții și s-a încheiat cu arestarea a patru suspecți.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.