SUA, 48.000 de cazuri de coronavirus într-o singură zi. Apelul autorităților: „Rămâneți acasă pe 4 iulie”

„Pe 4 iulie rămâneți acasă, evitați excursiile, petrecerile, adunările pentru artificii tradiționale   Zilei Independenței”. Acesta este apelul autorităților de sănătate din Statele Unite, unde marți 30 iunie s-a ajuns la recordul a peste 48 de mii de noi infecții.

Coronavirus, Fauci: „SUA riscă o sută de mii de noi cazuri pe zi”

O explozie de infecții la care au contribuit în special opt state: printre care California (8.100 de noi cazuri ), Georgia (2.400) și Texas (7.900).

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.